The Greatest Guide To معماری
The Greatest Guide To معماری
Blog Article
۴۵ _ معماری ساختمان مسکونی ارغوان ، شهاب علیدوست و همکاران
این پروژه در خمین شهر واقع شده است. یکی از خواسته های کارفرما در طراحی ساختمان اداری این بود که حجم بیرونی ساختمان و فضای داخلی آن معرف نام تجاری آن باشد.
معماری معاصر (پهلوی، بعد از انقلاب ۱۳۵۷) از اواسط دوره قاجاریه تا کنون
در طراحی نمای این ساختمان مسکونی عمده مترایل به کالر رفته آجر و سنگ می باشد.در این پروژه ایجاد تنوع و پرهیز از صلب بودن نما به وسیله غیر هم سطح نمودن سطوح اصلی بصری و ایجاد حجم در سمت تراس ها با توجه به فاکتور اقتصاد و ایجاد هماهنگی با نماهای مجاور با تلفیق سنگ و آجر و روح بخشی به آن به وسیله نورپردازی صورت پذیرفته است.
بنابراین همانطور که مشخص است فاز یک معماری مابین فاز مطالعاتی و اجرایی است به همین دلیل بسیار مهم است که اطلاعات مرحله قبل به خوبی پیاده سازی شوند و پایه خوبی برای فاز عملیاتی باشد.
در بخش های بعدی نیز قصد داریم نمونه نمای ویلاهایی که در سالهای اخیر در ایران اجرا شده اند را جمع آوری کرده و به اشتراک بگذاریم.
با توجه به این که نمای اصلی این ساختمان در مجاورت بزرگراه کردستان است، طراحان این ساختمان را برای بهینه سازی در مصرف انرژی و کاهش سر و صدا ناشی از عبور ماشین ها، نما را دو پوسته طراحی کرد. متریال به کار رفته در نما شیشه می باشد.
نکته جالبی که در معماری خانه های قدیم اصفهان وجود دارد این است که معماری درونگرایی داشتند، زیرا آن ها دوست نداشتند که تفاوت میان زندگی اشراف و مردم عادی از در بیرون از خانه ها به چشم بیاید. بنابراین نمای این ساختمان در بیرون سنتی، ساده و منطبق با اقلیم منطقه بوده ولی برعکس در فضای داخلی از متریال ارزشمند و گران قیمت استفاده شده است.
وصله انتهای اتکایی برای انتقال تنش در میلگرد هایی که تحت فشار هستند مورد استفاده قرار می گیرد،این نوع وصله در دور پیچ ها یا اعضایی با خاموت بسته استفاده می شود.
فاز دوم طراحی معماری توسعه طراحی های انجام شده و ارائه به کارفرما به شکل پروپوزال و به فرم شماتیک است که شامل پلان های مکان ساخت و ساز، پلان های طبقات و مشخص ساختن سیستم های سازه ای، مکانیکی، برقی، لوله کشی و گرمایشی، تهویه و سیرکولاسیون هستند.
ایران میگوید به هر حملهای پاسخ میدهد؛ امیرعبداللهیان از آمریکا خواست بر «راه حل سیاسی» تمرکز کند
طراحان برای پوشش نما از چوب استفاده کرده اند. انتخاب چوب برای نمای ساختمان به دلیلی ماهیتش، ساختمان را به طبیعت نزدیک می سازد.
در این تحلیل که توسط کوری شر از دانشگاه سیتی در نیویورک و یامون ون دن هوک از دانشگاه ایالتی اورگان صورت گرفته تصاویری از منطقه با هم مقایسه میشود که تغییر ناگهانی در ارتفاع more info یا ساختار بناها را نشان میدهد که به معنی آسیب به آنهاست.
جام ملتهای آسیا؛ ایران سوریه را شکست داد اما «زخمی» به ژاپن رسید